Masz ochotę? – Spróbuj >>>
{ Dodawanie komentarzy zostało zablokowane }
MODELE ŻYWIENIA Jak komponować posiłki? Lody 100% roślinne Muesli na śniadanie Cynamon cejloński
Ajvar tradycyjny / zielony (z domową musztardą i kurkumą) / złocisty (z dynią hokkaido i cherry chilli) Pieczone placki kukurydziane Bułki wieloziarniste (bezglutenowe) Bułki „owsianki” Aquafaba Zielona soczewica z zielonym groszkiem Perskie ciasto miłosne Burgery „black & white” Makaron z sosem serowym Dyniowe risotto z quinoa Trufle orzechowo-kawowe Placuszki owsiane (owsiane pancakes) Chleb gryczano-owsiany Pomidorowa pasta z soczewicy Superciastko „wiśnie w czekoladzie” Masoor Dal (z czerwonej soczewicy) Mleko migdałowe Zielone penne z dwoma serami Parmigiano & mozarella z nerkowców Figowa owsianka z migdałami i cynamonem Trufle piernikowe Grillowane pieczarki portobello z nadzieniem szpinakowym Pesto z awokado Chipsy z jarmużu Kasza jaglana z wiśniami i kokosem Minimalistyczna granola Batoniki Cherry Berry Vege Sushi Ratatouille Ziemniaki pieczone z rozmarynem Musujące lawendowe kule do kąpieli Eteryczny scrub z soli i oliwy Lawendowy scrub z masłem shea Olejek waniliowy Lody waniliowe (roślinne) Daktylowy sernik z nerkowców Chleb bananowy (banana bread) Pasta słonecznikowa z ogórkiem i koperkiem Syrop daktylowy