TALERZ ZDROWIA

Main menu

Skip to content
  • Przepisy
  • Modele żywienia
  • Autor
  • Kontakt

Kontakt

Joanna Anna ❁ e-mail: jaw@talerzzdowia.pl

  • Szukaj

  • DO POCZYTANIA

    MODELE ŻYWIENIA
    Jak komponować posiłki?
    Lody 100% roślinne
    Muesli na śniadanie
    Cynamon cejloński

  • POLECANE PRZEPISY

    Ajvar tradycyjny / zielony (z domową musztardą i kurkumą) / złocisty (z dynią hokkaido i cherry chilli)
    Pieczone placki kukurydziane
    Bułki wieloziarniste (bezglutenowe)
    Bułki „owsianki”
    Aquafaba
    Zielona soczewica z zielonym groszkiem
    Perskie ciasto miłosne
    Burgery „black & white”
    Makaron z sosem serowym
    Dyniowe risotto z quinoa
    Trufle orzechowo-kawowe
    Placuszki owsiane (owsiane pancakes)
    Chleb gryczano-owsiany
    Pomidorowa pasta z soczewicy
    Superciastko „wiśnie w czekoladzie”
    Masoor Dal (z czerwonej soczewicy)
    Mleko migdałowe
    Zielone penne z dwoma serami
    Parmigiano & mozarella z nerkowców
    Figowa owsianka z migdałami i cynamonem
    Trufle piernikowe
    Grillowane pieczarki portobello z nadzieniem szpinakowym
    Pesto z awokado
    Chipsy z jarmużu
    Kasza jaglana z wiśniami i kokosem
    Minimalistyczna granola
    Batoniki Cherry Berry
    Vege Sushi
    Ratatouille
    Ziemniaki pieczone z rozmarynem
    Musujące lawendowe kule do kąpieli
    Eteryczny scrub z soli i oliwy
    Lawendowy scrub z masłem shea
    Olejek waniliowy
    Lody waniliowe (roślinne)
    Daktylowy sernik z nerkowców
    Chleb bananowy (banana bread)
    Pasta słonecznikowa z ogórkiem i koperkiem
    Syrop daktylowy

Copyright © 2010-2023 JAW. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Portfolio WordPress Theme By Devin Price